Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010
Σουβλάκι τυριών πάνε
Σουβλάκι τυριών πάνε
200 γρ ζαμπόν
250 γρ μοτσαρελα
200 γρ Έμμενταλ
200 γρ κασέρι
3 αυγά
250 γρ φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα
ξυλάκια για σουβλάκια
Τρόπος Παρασκευής
κόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σε κύβους τα περνάμε
εναλλάξ στα ξυλάκια .Σε ένα πιάτο βαθύ χτυπάμε τα αυγά
με το αλάτι και σε μια πιατέλα βάζουμε την φρυγανιά
κατόπιν περνάμε τα σουβλάκια από το αυγό μετά από την
φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σερβίρονται ζεστά
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)