Τρόπος Παρασκευής |
|
το παραζουλιγμενο καλά χταπόδι το εμποτίζουμε στο |
ελαιόλαδο και μετά με το καλάμη το ανοίγουμε σαν τον |
αετό για να μην ακουμπάει το ένα πλοκάμι στο άλλο |
κατόπιν το αφήνουμε στον ήλιο για 24 ώρες χωρίς τον |
φόβο της μύγας και της μέλισσας για τη το ελαιόλαδο |
της απωθεί με την μυρωδιά του μετά της 24 ώρες |
είναι έτοιμο για την σχάρα σε περίπτωση που δεν |
καταναλωθεί άμεσα ο τρόπος συντήρησης του |
είναι στο ψυγείο αλλά το καλύτερο είναι μετά |
τον ήλιο να ψηθεί στα κάρβουνα και να καταναλωθεί |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου