Αλευροπιτα (Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων)
1/2 κιλό αλεύρι
1 κιλό νερό
1 κουταλιά αλάτι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 αυγά
100 γρ φέτα
Τρόπος Παρασκευής
ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (τα αυγά χτυπημένα)
ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί λαδωμένο το οποίο έχουμε
ζεστάνει πολύ καλά πριν.χρειαζεται περίπου 30 λεπτά
για να ψηθεί, σε μέτριο φούρνο γύρω στους 160 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου