Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αλευροπιτα (Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων)


Αλευροπιτα    (Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων)



1/2 κιλό αλεύρι

1 κιλό νερό

1 κουταλιά αλάτι

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 αυγά 

100 γρ φέτα                

Τρόπος Παρασκευής                                                                                                                               






ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (τα αυγά χτυπημένα)

ρίχνουμε το  μείγμα σε ένα ταψί λαδωμένο το οποίο έχουμε

ζεστάνει πολύ καλά πριν.χρειαζεται περίπου 30 λεπτά 

για να ψηθεί, σε μέτριο φούρνο γύρω στους 160 βαθμούς

                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου