|
| Σουβλάκι τυριών πάνε |
|
| 200 γρ ζαμπόν |
| 250 γρ μοτσαρελα |
| 200 γρ Έμμενταλ |
| 200 γρ κασέρι |
| 3 αυγά |
| 250 γρ φρυγανιά τριμμένη |
| αλάτι |
| λάδι για τηγάνισμα |
| ξυλάκια για σουβλάκια |
| |
|
| Τρόπος Παρασκευής |
|
| κόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σε κύβους τα περνάμε |
| εναλλάξ στα ξυλάκια .Σε ένα πιάτο βαθύ χτυπάμε τα αυγά |
| με το αλάτι και σε μια πιατέλα βάζουμε την φρυγανιά |
| κατόπιν περνάμε τα σουβλάκια από το αυγό μετά από την |
| φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σερβίρονται ζεστά |
|