|
Σουβλάκι τυριών πάνε |
|
200 γρ ζαμπόν |
250 γρ μοτσαρελα |
200 γρ Έμμενταλ |
200 γρ κασέρι |
3 αυγά |
250 γρ φρυγανιά τριμμένη |
αλάτι |
λάδι για τηγάνισμα |
ξυλάκια για σουβλάκια |
|
|
Τρόπος Παρασκευής |
|
κόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σε κύβους τα περνάμε |
εναλλάξ στα ξυλάκια .Σε ένα πιάτο βαθύ χτυπάμε τα αυγά |
με το αλάτι και σε μια πιατέλα βάζουμε την φρυγανιά |
κατόπιν περνάμε τα σουβλάκια από το αυγό μετά από την |
φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σερβίρονται ζεστά |
|