Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μαγειρική σόδα – Κάνει θαύματα στο δέρμα και στα μαλλιά σας!!!

Όλοι έχουμε μαγειρική σόδα στο σπίτι, και οι περισσότεροι σπάνια τη χρησιμοποιούμε. Αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να κάνει θαύματα με το δέρμα και τα μαλλιά σας.
soda Επιπλέον είναι χρήσιμη για να λευκάνει τα δόντια σας. Εδώ θα δείτε γιατί άλλο μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε.

Πίλινγκ
Εάν αναμίξετε τη σόδα με νερό  θα αποτελέσει ένα καλό μείγμα για Πίλινγκ προσώπου. Θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το πρόσωπο και θα κάνει το δέρμα σας να φανεί τέλειο.
Κατάλληλο για τα μαλλιά
Προσθέστε τη σόδα στο σαμπουάν σας όταν λούζετε τα μαλλιά σας. Αυτό θα αφαιρέσει όλα τα στρώματα που υπάρχουν στα μαλλιά σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αν χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.
Καθαρίστε τα πινέλα σας
Δεν είναι μόνο ότι αφαιρεί την πλάκα από τα μαλλιά, αλλά κάνει το ίδιο με χτένες και βούρτσες. Το μόνο που χρειάζεται είναι ζεστό νερό και σόδα. Ανακατέψτε τα και βουτήξτε μέσα τη βούρτσα.
Μαλακώνει τα πετσάκια
Γνωρίζατε ότι η σόδα μαλακώνει τα πετσάκια; Ανακατέψτε με νερό και εφαρμόστε στα πετσάκια και τα νύχια με ένα βουρτσάκι από βερνίκι νυχιών. Τρίψτε απαλά και θα λύσει το πρόβλημα με τα πετσάκια.
Περιποίηση Ποδιών
Το ζεστό νερό και η μαγειρική σόδα θα κάνει θαύματα για τα κουρασμένα πόδια σας. Όχι μόνο θα μαλακώσει το δέρμα σας, αλλά θα νιώσετε εντελώς χαλαροί. Είναι ιδανικό για πεντικιούρ στο σπίτι.
Ανεπιθύμητες μυρμηγκιές
Οι ειδικοί λένε ότι ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων μυρμηγκιών. Ανακατέψτε τα μαζί και εφαρμόστε στο σημείο που έχετε το πρόβλημα. Αφήστε το να στεγνώσει και ξεπλύνετε με νερό.
newsitamea