Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα
Υλικά: 3 μέτρια ξηρά κρεμμύδια 4 χοιρινές μπριζόλες 1 κ.σ. αλεύρι φαρίνα 1 ποτήρι μπύρα της αρεσκείας σας 1 κουταλιά πάστα ντομάτας 4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα αλάτι λίγη ζάχαρη Εκτέλεση: Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελωθούν. Έπειτα, τα βάζετε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζετε τις μπριζόλες χωρίς να βάλετε επιπλέον βούτυρο. Μετά βάζετε το κρέας πάνω στα κρεμμύδια και το πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Σε ένα μπωλ αναμιγνύετε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύετε καλά. Τέλος, περιχύνετε το κρέας με τη σάλτσα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου