Loading...

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
4 κρόκους αυγών
1/4 κουπ.τσαγιού ζάχαρη
2 κουτ.σούπας βούτυρο,λιωμένο
1 1/2 κουπ.τσαγιού αλεύρι
... 2 κουτ.γλυκού μπαιικιν παουντερ
1 κουτ.γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουταλ.γλυκού αλάτι
3 ασπράδια αυγών χτυπημένα σε μαρέγκα
2 κουπ.τσαγιού γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη χτυπήστε τους κρόκους και προσθέστε τη ζάχαρη,το γιαούρτι και το βούτυρο.Ανακατέψτε το αλεύρι,το μπαιικιν,τη σόδα και το αλάτι.Ανακατέψτε τα δυο μείγματα καλά μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα,αφού ρίξετε μέσα και τα ασπράδια.Τηγανίστε σε λίγο λαδωμένο τηγάνι και σερβίρετε αμέσως.οι τηγανίτες πρέπει να ροδίσουν και στις δυο πλευρές.Αυτές οι τηγανίτες τρώγονται συνήθως με μελί αλλά είναι εξίσου γευστικές με σιρόπι η με γιαούρτι ανακατεμένο με γλυκά φρούτα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου