Loading...

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Σούπα γκούλας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Απο..atmarias.


2 κρεμμύδια1 σκελίδα σκόρδο σόλο2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας3 ντομάτες3 πιπεριές400 γρ κιμά βοείου κρέατος χοίρωνπερίπου 15 εκατοστά bar σαλάμι4 φύλλα δάφνης0,5 κουταλιές της σούπας ρίγανη1,5 κουταλιές της σούπας πάπρικα2 κύβους ζωμόςφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριπροσθέστε αλάτι για γεύσηνερό(αλεύρι σίτου για να πυκνώσει εάν είναι απαραίτητο)
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε σε βούτυρο στιγμή- Προσθέστε το θρυμματισμένο σκελίδα σκόρδο, κιμά και ζωμό κρέατος κύβους -> καυτηριάζω- Προσθέστε τον πουρέ ντομάτας, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, πιπεριές και σαλάμι- Προσθέστε τα υπόλοιπα μπαχαρικά και το νερό, στο βαθμό που οι προαναφερθείσες ουσίες που καλύπτονται καλά.- Βράζουμε περίπου 30 λεπτά? μέχρι οι πιπεριές να μαλακώσουν και να πήξει η σούπα- Ελέγξτε το αλάτι και προσθέστε αν είναι απαραίτητο- Σερβίρετε με το λιωμένο σκόρδο με γεύση κρέμα γάλακτος
Απο...http://atmarias.indiedays.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου