Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Γαριδες του ψαρα


ΥΛΙΚΑ¨¨6 τεμ γαριδες ν 1 φρεσκιες .¨ Απο 50 γρ γραβιερα κασερι φετα γκουντα. 2 αυγα. 8 τοματες τσερι 100 γρ κρεμα γαλακτος καπαρι 4 τεμ. 2 γρ πιπερι λευκο .20 γρ κονιακ μαιδανο ψιλοκομενο 30 γρ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Καθαριζουμε της γαριδες απο το κελυφος αφηνοντας την ουρα.

κατοπιν τις σοταρουμε ελαφρια στο τηγανι και της σβηνουμε με το κονιακ.

Τριβουμε τα τυρια σε χοντρο τριφτη και χτυπαμε τα αυγα με την κρεμα
τοποθετουμε της γαριδες σε πιρεξ και της περιχυνουμε με το μειγμα της κρεμας .Προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τα ντοματακια κομμενα στην μεση και ψηνουμε στους 180 βαθ. Για 20 λεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου