Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Χταπόδι παραζουλιγμενο


Χταπόδι παραζουλιγμενο
ελαιόλαδο 
καλάμι
κλωστή  χοντρή
Τρόπος Παρασκευής

το παραζουλιγμενο καλά χταπόδι το εμποτίζουμε στο 
ελαιόλαδο και μετά με το καλάμη το ανοίγουμε σαν τον 
αετό για να μην ακουμπάει το ένα πλοκάμι στο άλλο 
κατόπιν το αφήνουμε στον ήλιο για 24 ώρες χωρίς τον 
φόβο της μύγας και της μέλισσας για τη το ελαιόλαδο  
της απωθεί με την  μυρωδιά του  μετά της 24 ώρες 
είναι έτοιμο για την σχάρα σε περίπτωση που δεν 
καταναλωθεί άμεσα ο τρόπος συντήρησης του 
είναι στο ψυγείο αλλά το καλύτερο είναι μετά
τον ήλιο να ψηθεί στα κάρβουνα και να καταναλωθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου