Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ  1 κιλό χοιρινό  3 μέτρια κρεμμύδια 1 πιπεριά πράσινη αλάτι πιπέρι ρίγανη 3 καρότα 1 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό 1 ντομάτα φρέσκια ελαιόλαδο ......ΕΚΤΕΛΕΣΗ      Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια .Το βάζετε σε μια κατσαρόλα με το κρασί και αφήνετε να πάρει βράση έως ότου πιει' το κρασί.Προσθέτετε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα,το αλάτι,το πιπέρι,τη ρίγανη και το λάδι.Επισης,προσθέτετε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και τη φρέσκια ντομάτα ξεφλουδισμένοι και ψιλοκομμένη.Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά,προσθέτοντας που και που,λίγο νερό,για 1,1/2 ώρα περίπου.Είκοσι λεπτά πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέστε την πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες.σερβίρεται ζεστό σε μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου