Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

1 Κιλό νουα η σπάλα μοσχαριού,,200 γρ Μπέικον ...1 κιλό πατάτες κομμένες κυδωνατες...200 γρ μαργαρίνη ...χυμό 1 λεμονιού ....1 ποτηράκι κρασί κοκκινο΄ ΟΔΗΓΙΕΣ΄΄1)Τυλίγεται το ρολό του μοσχαριού με τεμάχια Μπέικον και αλατοπιπερώνετε.2)Βάζετε τη μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα να κάψει και τοποθετείτε το κρέας να ροδίσει.Μόλις ροδίσει σβήνετε με κόκκινο κρασί.3)τοποθετείτε το κρέας με το υλικό σε ένα ταψακι και το βάζετε σε μέτριο φούρνο να ψηθεί επί 2 περίπου ώρες βρέχοντας το κατά διαστήματα με το ζουμί του.4)20 λεπ.περίπου πριν τελειώσει το ψήσιμο του κρέατος ρίχνετε στο ταψί τις πατάτες με το χυμό του λεμονιού και τα αφήνετε να ψηθούν μαζί .Σερβίρεται ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου