Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ..8 καλαμάρια καθαρισμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 καυτερές πιπεριτσες κομμένες σε κομματάκια 1/4 φλιτ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί 8 φέτες φρυγανισμένο ψωμί..ΕΚΤΕΛΕΣΗ...Σ' ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο το μαϊντανό και της πιπεριτσες για 2 λεπτά.Προσθέτετε τα καλαμάρια και μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά για 8 λεπτά.Ρίχνετε το κρασί και μαγειρεύετε ώσπου να μαλακώσουν τα καλαμάρια.Τοποθετείτε τις φέτες του φρυγανισμένου ψωμιού σε μια πιατέλα και απλώνετε από πάνω τα καλαμάρια και τη σάλτσα τους.Τα σερβίρετε καυτά η ζεστά.Καλή επιτοιχια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου