Loading...

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Σχετική εικόνα
ΥΛΙΚΑ...1 κιλό μοσχάρι κιλότο
 500 γρ πιπεριές κόκκινες(Φλωρίνης)
500 γρ μελιτζάνες φλασκες.
250 γρ πατάτες
150 γρ κρεμμύδια
500 γρ ντομάτες
μαϊντανός αλάτι πιπέρι
λάδι τοματοπολτό
200 γρ κρασί κόκκινο ξηρό...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ...κόβουμε το κρέας σε μικρά κυβακια το σοτάρουμε με το λάδι και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα.το σβήνουμε με κρασί και τέλος ρίχνουμε τον πολτό της ντομάτας,αλάτι πιπέρι και μαϊντανό ψιλοκομμένο,κι αφήνουμε να ψηθεί εντελώς.Έχουμε τηγανίσει τις πιπεριές τις μελιτζάνες και της πατάτες σε λεπτές φέτες.Βάζουμε σε γιουβετσάκια πρώτα τις πιπεριές,μετά τις πατάτες το κρέας έτοιμο και τελειώνουμε με τις μελιτζάνες και λίγη σάλτσα του κρέατος.Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου...
Καλή επιτυχία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου