Loading...

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

ΥΛΙΚΑ...1 κιλό μοσχάρι κιλότο 500 γρ πιπεριές κόκκινες(Φλωρίνης)500 γρ μελιτζάνες φλασκες.250 γρ πατάτες 150 γρ κρεμμύδια 500 γρ ντομάτες μαϊντανός αλάτι πιπέρι λάδι τοματοπολτό 200 γρ κρασί κόκκινο ξηρό...ΕΚΤΕΛΕΣΗ...κόβουμε το κρέας σε μικρά κυβακια το σοτάρουμε με το λάδι και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα.το σβήνουμε με κρασί και τέλος ρίχνουμε τον πολτό της ντομάτας,αλάτι πιπέρι και μαϊντανό ψιλοκομμένο,κι αφήνουμε να ψηθεί εντελώς.Έχουμε τηγανίσει τις πιπεριές τις μελιτζάνες και της πατάτες σε λεπτές φέτες.Βάζουμε σε γιουβετσάκια πρώτα τις πιπεριές,μετά τις πατάτες το κρέας έτοιμο και τελειώνουμε με τις μελιτζάνες και λίγη σάλτσα του κρέατος.Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά περίπου...Καλή επιτυχία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου