Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΜΟΥΣ ΠΕΠΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ...1 πεπονακι στρογγυλό (1000 γρ)2 κουταλιές σούπας μέλι 1 γιαούρτη με χαμηλά λιπαρά 1 κουταλιά σούπας σκόνη ζελατίνη 2 κουταλιές σούπας ζεστό νερό...ΕΚΤΕΛΕΣΗ..... χτυπάμε το πεπόνι στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γιαούρτη και το μέλι. χτυπάμε έως ότου το μιγμα γίνει ομοιόμορφο. Διαλύουμε τη ζελατίνη στο ζεστό νερό και την προσθέτουμε στο μιγμα, Σερβίρουμε σε 4 ατομικά μπολ φρούτου και τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Όταν πηξουν καλά γαρνίρουμε με μπαλάκια φρέσκο πεπόνι. Μπορούμε να ετοιμάσουμε τη μους από την προηγούμενη μέρα.... Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου