Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011
ΜΟΥΣ ΠΕΠΟΝΙ
ΥΛΙΚΑ...1 πεπονακι στρογγυλό (1000 γρ)2 κουταλιές σούπας μέλι 1 γιαούρτη με χαμηλά λιπαρά 1 κουταλιά σούπας σκόνη ζελατίνη 2 κουταλιές σούπας ζεστό νερό...ΕΚΤΕΛΕΣΗ..... χτυπάμε το πεπόνι στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γιαούρτη και το μέλι. χτυπάμε έως ότου το μιγμα γίνει ομοιόμορφο. Διαλύουμε τη ζελατίνη στο ζεστό νερό και την προσθέτουμε στο μιγμα, Σερβίρουμε σε 4 ατομικά μπολ φρούτου και τα αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Όταν πηξουν καλά γαρνίρουμε με μπαλάκια φρέσκο πεπόνι. Μπορούμε να ετοιμάσουμε τη μους από την προηγούμενη μέρα.... Καλή επιτυχία...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου