Loading...

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

ΝΕΚΤΑΡ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

ΥΛΙΚΑ..
1 μέτριο καρπούζι
2 κουπ. τσαγιού γιαούρτη
1/8 κουπ. τσαγιού χυμό λεμονιού
1/4 κουπ. τσαγιού ζάχαρη
βανίλια-κατά βούληση.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ..
σε μίξερ βάζετε τα κομμάτια καρπουζιού (καθαρισμένα από τα κουκούτσια),τη ζάχαρη, βανίλια, χυμό λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να ενωθούν όλα καλά. Προσθέτετε το γιαούρτη και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα αφρώδες μείγμα. Σερβίρετε σε κρύα ποτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου