Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΛΜΥΡΑ ΚΕΙΚ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα καλαμπόκι 340 γρ.
200 γρ ανθότυρο
1/2 κουτ.γλ.ζάχαρη
4 κουτ.γλ.μπεικιν παουντερ
3 κουτ.σουπ.ψιλοκομμένο άνηθο
2-3 κουτ.σουπ.σουσάμι
500 γραμμ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 φλιτζ.τσαγ.γάλα
200 γρ βούτυρο λιωμένο
3 αυγά
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στραγγίζετε το καλαμπόκι.Χτυπάτε τα αυγά και λιώνετε με ένα πιρούνι το ανθότυρο.Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.Το μεταφέρετε σε βουτυρωμένα ατομικά φορμακια και ψήνετε στους 200 βαθ.για 15 λεπτά και στους 175 βαθ.για 30 λεπτά περίπου.προσοχή τα υλικά να έχουν θερμοκρασία δωματίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου