Loading...

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
500 γρ φύλλο κανταΐφι
1 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο
4 φλυτζάνια τσαγιού ανθότυρο
1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
1 πυρεξ 35χ25(Η ταψι)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε πολύ καλά το φύλλο κανταΐφι με το λάδι ξεχωρίζοντας τα μεταξύ τους.Μ' ένα πιρούνι θρυμματίζουμε το ανθότυρο και τ' ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος.
Αλείφουμε το πυρέξ (η το ταψί)με λίγο λάδι και στρώνουμε το μισό κανταΐφι.
Στρώνουμε από πάνω ανθότυρο και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο φύλλο.
Το βάζουμε ,σε μέτριο φούρνο,για 25-35 λεπτά, έως ότου ροδίσει..
Σερβίρετε ζεστό......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου