Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΥΡΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1700 γρ ψαρονέφρι χοιρινό
70 γρ βούτυρο φρέσκο λιωμένο
50 γρ κομπόστα ροδάκινο η ανανά
1 τεμ. αυγό
1/4 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο
1/4 μάτσο μαιδανο ψιλοκομμένο
1/4 μάτσο κολιανδρο ψιλοκομμένο
1/4 μάτσο εστραγκόν ψιλοκομμένο
100 γρ κρέμα γάλακτος
50 γρ γραβιέρα τριμμένη
50 γρ μπράντι
150 γρ καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τα φιλετάκια από το λίπος και τα νεύρα.Τα σκίζετε στο μάκρος,χωρίς να ξεχωρίσουν τα κομμάτια μεταξύ τους,τα αλατοπιπερώνετε και τα γεμίζετε με τη γέμιση.
Τα δένετε με σπαγγο και τα σοτάρετε με βούτυρο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.Τα αποψηνετε στο φούρνο(να μην στεγνώσουν),αφαιρείτε το σπαγγο,τα κόβετε σε φέτες και τα σερβίρετε με πουρέ η σοτέ λαχανικά....
ΓΕΜΙΣΗ
Σε μπολ,προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός από το μισό βούτυρο(η κομπόστα πολτοποιημένη)
Ανακατεύετε μέχρι να γίνουν σαν μια αραιή ζύμη και κατόπιν γεμίζετε τα φιλετάκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου