Loading...

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΡΟΛΑΚΙΑ ΦΙΛΕΤΟΥ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
8 σνίτσελ φιλέτου μοσχαριού
8 φέτες ζαμπόν
2 αγγουράκι τουρσί κομμένα στα 4
1 κρεμμύδι περασμένο στον τρίφτη και τσιγαρισμένο
8 κουταλιές κεφαλογραβιέρα τριμμένη
μαϊντανό
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κάθε σνίτσελ, ζαμπόν ,κρεμμύδι,τυρί,αγγουράκι,μαϊντανό,αλάτι πιπέρι.
Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα δένουμε η τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
τσιγαρίζουμε τα ρολακια ελαφρά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα .Ρίχνουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό, το κρασί και ένα ποτήρι νερό το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.Σερβίρουμε βγάζοντας της κλωστές η την οδοντογλυφίδα.Περιχύνουμε με την σάλτσα που έβρασαν τα ρολακια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου