Loading...

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΝΙ ΣΤΟΝ ΤΑΒΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
2 Αρνάκι γάλακτος
1 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
8 αυγά
αλάτι πιπέρι 1/2 κουταλάκι σόδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το βάζετε σ' ένα βαθύ ταψί(ταβά) με ένα ποτήρι νερό.Το ψήνετε σε σιγανή φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα ώσπου να ροδίσει.Ανοίγετε το φούρνο.Βγάζετε το αρνί,το κόβετε σε μερίδες.Χτυπάτε τα αυγά και τα ανακατεύετε με το γιαούρτι και τη σόδα.Προσθέτετε και τους χυμούς που έβγαλε το αρνί.Περιχύνετε το αρνάκι με το μείγμα του γιαουρτιού,το ξαναβαζετε για ακόμα 15 λεπτά στο φούρνο στους 220 βαθ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου