Loading...

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
2 μέτρια κρεμμύδια
1/2 κουτί κονκασε ντομάτας
2 κουτ.σουπ.φρυγανιά τριμμένη
1 1/2 φλιτζάνι τυρί regato
μαϊντανό άνηθο αλάτι πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο
3 αυγά
500 γρ φύλλα κρούστας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ροδίζετε ελαφρά τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο.Προσθέτετε τον κιμά.Προσθέτετε το κονκασε,το αλάτι,το πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν ώσπου να σωθεί το υγρό τους.Κτυπάτε τα αυγά σ' ένα λεκανακι και τα ρίχνετε στο μείγμα μαζί με δυο κουταλιές φρυγανιά τριμμένη.Τα ανακατεύετε με τον κιμά και το τυρί.Κόβετε το φύλλο σε λωρίδες.Βουτυρώνετε ένα ένα τα φύλλα και τα τυλίγετε σε ρολακια.Σχηματίζουν έτσι μικρές φλογέρες.Απλώνετε τις φλογέρες βουτυρωμένες σε ταψί βουτυρωμένο και ψήνετε στους 200 βαθ. για περίπου 25 λεπτά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου