Loading...

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΛΟΚΥΘΟΤΗΓΑΝΟ(ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΚΙΑΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΑΣ)

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κολοκυθάκια πράσινα
6 αυγά
250 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κουταλιές φυτινη
200 γρ λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ρύζι
μαϊντανός
δυόσμος
πιπέρι αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το κολοκύθι στον τρίφτη χοντρό και το αλατίζουμε.Το αφήνουμε έτσι μισή ώρα,για να στραγγίξει όλο το υγρό.Κατόπιν ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα και τα ανακατεύουμε καλά.Αλείφουμε με λάδι το ταψί,το πασπαλίζουμε με αλεύρι και μέσα σ' αυτό,τοποθετούμε το μείγμα.το στρώνουμε,να έχει παντού το ίδιο πάχος,το πασπαλίζουμε με αλεύρι και το ραντίζουμε με λάδι.Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο,ώσπου να ψηθεί καλά και ροδίσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου