Loading...

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΡΙΓΑΝΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ
600 γρ ψωμί μπαγιάτικο
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 ποτήρι νερό
1 κουτάλια σούπας ρίγανη
2 κουταλιές σούπας ξίδι
μισό κιλό ντομάτες για σαλάτα
200 γρ φέτα
μερικές ελιές θρούμπες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες,τις απλώνουμε σε ρηχή πιατέλα και τις ραντίζουμε με το νερό,και από τις δυο πλευρές,να μουσκέψουν.
Ρίχνουμε το ξίδι,καθώς και τη μισή ρίγανη να πάνε παντού.Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες και τις προσθέτουμε από πάνω.
Προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε κύβους και μετά τις ελιές και την υπόλοιπη ρίγανη,καθώς και το λάδι.Είναι ένα θαυμάσιο ορεκτικό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου