Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό ανθότυρο
για το χυλό
1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
1/2 κουταλάκι μπεικιν
αλευρι όσο χρειαστεί για να έχω πηκτό χυλό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε πηχτό χυλό με το γάλα, αυγό, αλεύρι μπεικιν χτυπώντας με το χτυπητήρι. Πλάθουμε τον ανθότυρο σε μικρά μπαλάκια. Τα βουτάμε στο χυλό, τα στραγγίζουμε λίγο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι σε πολύ καυτό λάδι(κάθε φορά ρίχνω λιγα κομμάτια ). Οταν ψηθούν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα, τα αφήνω λίγο σε χαρτοπετσέτα και τα σερβίρω με μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου