Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Λεμόνι και σόδα – Ο συνδυασμός που είναι 1000 φορές δυνατότερος από την χημειοθεραπεία…

 Λεμόνι και σόδα – Ο συνδυασμός που είναι 1000 φορές δυνατότερος από την χημικοθεραπεία…
Και όμως δεν είναι ψέματα… Ο συνδυασμός λεμονιού και μαγειρικής σόδας είναι 1000 φορές δυνατότερος από την ίδια την χημειοθεραπεία.

Παραμένει ως επτασφράγιστο μυστικό διότι βλάπτει τα συμφέροντα μεγάλων οργανώσεων… Το λεμόνι και η σόδα όντως μπορούν να σώσουν μια ζωή. Αμέτρητες μελέτες αποδεικνύουν τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Προσφέρει θεραπεία σε κύστες αλλά και σε όγκους.

Δεδομένου ότι έχει εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου το λεμόνι μπορεί να επιφέρει θεραπεία. Η μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο δυνατό διότι φέρνει το ph σε κανονικά επίπεδα.

Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φαρμάκων ισχυρίζεται πως το λεμόνι καταστρέφει τους όγκους σε 15 ειδή καρκίνων. Δεν επιτρέπει την μετάσταση και είναι δυνατότερο από άλλες θεραπείες για την νόσο αυτή.

Ο συνδυασμός αυτός χτυπά μόνο τα κακά κύτταρα και δεν καταστρέφει τα υγιή σε αντίθεση με την χειροθεραπεία. Τα λεμόνια όμως πρέπει να είναι βιολογικά, δηλαδή από μια λεμονιά έξω από το σπίτι σας… Που να μην καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα…

Η συνταγή…

Σε μισό ποτήρι νερό βάλτε μια ή δυο κουταλιές της σούπας στημένο λεμόνι. Στην συνέχεια θα πρέπει να προσθέσετε λίγη σόδα, 1/8 κουταλιού του γλυκού.

Υπάρχει και δεύτερος συνδυασμός όπου σε 350 γραμμάρια νερό βάζεις ½ λεμονιού και ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα…

πηγή: healthyfoodhouse.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου