Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μανιτάρια πλευρώτους με πέστο μυρωδικών

Μια συνταγή που γίνεται γρήγορα και ταυτόχρονα είναι αφάνταστα γευστική και θρεπτική. 
Υλικά για 2 άτομα
Μανιτάρια πλευρώτους με πέστο μυρωδικών
ΠΗΓΗ...
         400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
         100 γρ. ελαιόλαδο
         100 γρ. οξύμελι
         20 γρ σχοινόπρασο
         20 γρ. μαϊντανός
         20 γρ. μυρώνια

Εκτέλεση: 
Λαδώνετε και αλατίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο γκρίλ για 7 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την πέστο. Ψιλοκόβετε τα μυρωδικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και το οξύμελι, ανακατεύετε το μείγμα και περιχύνετε με αυτό τα ζεστά μανιτάρια.
Από τον σεφ στο «Αίγλη Εστιατόριο» στην Αίγλη Ζαππείου, Χρυσόστομο Κοντοκώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου