Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ   1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε μικρές φέτες, 1 κιλό πράσα κομμένα σε φέτες,250 γρ σέλινα ψιλοκομμένα(η σελερι),150 γρ καρότα σε φέτες 120 γρ ελαιόλαδο 10 γρ ρίγανη 10 γρ πάπρικα 10 γρ αλάτι 5 γρ πιπέρι.ΕΚΤΕΛΕΣΗ  πλένετε καλά τα λαχανικά. Τα βράζετε για 5-6 λεπτά και κρατάτε το ζωμό χωριστά . Πλένετε το κρέας καλά και το στραγγίζετε. Σε μια  κατσαρόλα τσιγαρίζετε ελαφρώς το χοιρινό με το λάδι. Προσθέτετε τα λαχανικά, το αλάτι το πιπέρι και λίγο ζωμό απο τα λαχανικά που έχετε βράσει. Αφήνετε το φαγητό  να βράσει για 15-20 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.Στο τέλος προσθέτετε τη ρίγανη και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου