Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ



ΥΛΙΚΑ
 2 1/4 φλιτζανιού αλεύρι
 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
 ½ κουταλάκι αλάτι
 1/4 μικρού κουταλιού μαγειρική σόδα
 1/3 φλιτζανιού μαργαρίνη
 1/3 φλιτζανιού γλυκαντικό ασπαρτάμη (Canderel)
 1/3 φλιτζανιού κακάο
 2 αυγά χτυπημένα
 ½ βανίλια
 14 πολτοποιημένες φράουλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινίστε όλα μαζί τα υλικά που έχουν μορφή σκόνης. Ανακατέψτε καλά τη μαργαρίνη με το γλυκαντικό και το κακάο ώσπου να γίνουν κρέμα. Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπήστε καλά. Προσθέστε τον πολτό φραουλας εναλλάξ με τα κοσκινισμένα υλικά, ενώ δεν σταματάτε να ανακατεύετε. Ρίξτε μικρές κουταλιές σε βουτυρωμένη λαμαρίνα. Ψήστε στους 150 C για 12 με 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου