ΥΛΙΚΑ Μισώ λίτρο γάλα ένα κιλό ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατέψτε το γάλα με τη ζάχαρη και συνεχίστε ανακατεύοντας συνέχεια με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να φανεί ο πάτος της κατσαρόλας .Εφ' όσον έχει γίνει αρκετά σφιχτό για να σχηματίζει μια μαλακή μπάλα είναι έτοιμο. Σβηστέ τη φωτιά , ξανά χτυπήστε το καλά και βάλτε το σ' ένα μάρμαρο η μεγάλο ταψί , για να το κόψετε σε μικρά τετράγωνα κομματάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου