Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΤΥΡΙΝΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ  500 γρ χυλοπίτες 500 γρ σκληρή φέτα 8 κουταλιές σούπας βούτυρο πιπέρι αλάτι    ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράστε τις χυλοπίτες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Βάλτε σε ένα μπολ τη φέτα και λιώστε τη με ένα πιρούνι προσθέτοντας μια κουταλιά νερό απο αυτό που βράζουν οι χυλοπίτες.Σε ένα τηγάνι τσιγαρίστε το βούτυρο. Στραγγίστε τις χυλοπίτες,περιχυστε τις με το βούτυρο καυτό, ανακατέψτε τις, προσθέστε τη 1/2 ποσότητα της φέτας ανακατέψτε, πασπαλίστε με άφθονο πιπέρι και σερβίρετε. Μοιράστε την υπόλοιπη φέτα σε κάθε πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου