Loading...

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ  200 γρ τυρί φέτα 250 γρ ανθότυρο 100 γρ κοπανιστή 4 κουταλιές λάδι 2 μακρόστενες  πράσινες πιπεριές 1/2 κουταλάκι ρίγανη ..ΕΚΤΕΛΕΣΗ   Τρίψτε με το χέρι σε ένα μπολ τη φέτα και το ανθότυρο, προσθέστε την κοπανιστή και ανακατέψτε καλά με ένα πιρούνι. Προσθέστε το λάδι τη ρίγανη, τις πιπεριές κομμένες σε πολύ λεπτές ροδέλες και ανακατέψτε καλά. Βάλτε την τυροσαλατα στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου  . Αντί ρίγανης μπορείτε να προσθέσετε βασιλικό η θρούμπη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου