Loading...

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΨΗΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ

ΥΛΙΚΑ  100 γρ τυρί φετα κομμένο σε πάχος 1,5 εκ. περίπου. 1/2 κόκκινη καυτερή πιπεριτσα ψιλοκομμένη 1 κουταλιά λάδι 2 λεπτές φέτες ντομάτα . Αλουμινόχαρτο.ΕΚΤΕΛΕΣΗ  Βάλτε τη μια φέτα ντομάτα στο αλουμινόχαρτο και προσθέστε το τυρί , τσιμπήστε το με ένα πιρούνι, περιχυστε το με το λάδι  πασπαλίστε το με την πιπεριτσα, προσθέστε και την δεύτερή φέτα ντομάτα , τυλίξτε το με το αλουμινόχαρτο. Βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 300 βαθ. και αφήστε να ψηθεί για 15 λεπτά περιπου. Σερβίρεται ζεστό μέσα στο αλουμινόχαρτο ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ 1) Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά με το λάδι μισή σκελίδα σκόρδο κομμένο σε φετουλες, την πιπεριτσα, αφαιρέστε τα και περιχυστε το τυρί. 2) Πασπαλίστε το τυρί με δυο φύλλα ψιλοκομμένο δυόσμο.3) Πασπαλίστε το τυρί με ρίγανη. 4) Βάλτε επάνω στο τυρί 1-2 λεπτές φέτες πιπεριάς καφτερης ,και 2 φύλα βασιλικού και ψήστε το στα κάρβουνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου