Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ)

ΥΛΙΚΑ  700 γρ μοσχαρίσιο κρέας, 40 γρ βούτυρο 20  μικρά κρεμμύδια 2 μικρά σκόρδα 4 ντομάτες 2 κουτ, σούπας ξύδι 1/10 του λίτρου κόκκινο κρασί 1 κου πάπρικα αλάτι πιπέρι λίγο κανέλα. ΕΚΤΕΛΕΣΗ  Κόβουμε το κρέας σε κύβους και το σωταρουμε στο βούτυρο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα ολόκληρα. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να ψηθούν ολα για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε το ξύδι,το κρασί και τα καρυκεύματα και τα αφήνουμε ολα σκεπασμένα να ψηθούν 1 1/2ωρα. Ανακατεύουμε να μην κολλήσουν και προσθέτουμε μέχρι 1/4 του λίτρου ζεστό νερό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου