Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΜΕ ΡΟΚΑ

ΥΛΙΚΑ  1000 γρ μεσαία η μικρά μπαρμπούνια, 5-6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 3 σκελίδες σκόρδο , 1 ματσάκι μαϊντανό, 1-2 ματσάκια ρόκα, χυμός ενός λεμονιού, αλάτι πιπέρι. ΕΚΤΕΛΕΣΗ  Πλένουμε και στραγγίζουμε τα ψάρια. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, το αλάτι το πιπέρι και το σκόρδο κομμένο σε μικρά κυβακια. Τοποθετούμε τα ψάρια μέσα σε αυτή τη μαριναδα και έπειτα τα τοποθετούμε στο γκριλ και φυλάμε  την υπόλοιπη μαριναδα για αργότερα για να περιχύσουμε το ψωμί που θα συνοδεύσει το γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου