Loading...

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ   750 γρ γαρίδες 250 γρ φέτα 250 γρ αποφλοιωμένα ντοματακια 1/2 φλιτζάνι λάδι 1 κουταλάκι γουστερ-σως 2 κόκκινες καυτερές πιπεριτσες ψιλοκομμένες αλάτι.ΕΚΤΕΛΕΣΗ   Βάλτε σε ένα πυρέξ τις γαρίδες  προσθέστε το ζωμό από τα ντοματακια, τα ντοματακια ψιλοκομμένα επάνω  στις γαρίδες, τις πιπεριτσες και τη γουστερ-σως. Τρίψτε τη φέτα με το χέρι, σκορπίστε τη επάνω στις γαρίδες και περιχυστε με το λάδι. Βάλτε το πυρέξ στο φούρνο, ανακατέψτε τον στους 180 βαθ. και αφήστε να ψηθούν για 1 ώρα περίπου. Σερβίρονται ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου