Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΚΕΦΑΛΟΙ ΖΕΣΤΟΙ ΑΛΑ ΝΙΣΟΥΑΖ

ΥΛΙΚΑ    4 ολόκληροι κεφαλοι  1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο  3 ντομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο  2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές κομμένες 2 κουτάλια μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι άσπρο κρασί ξερό.ΕΚΤΕΛΕΣΗ    Κόψτε τα κεφάλια και πλύνετε  τα ψάρια καλά. Βάλτε τα ψάρια το ένα δίπλα στο άλλο σε βουτυρωμένο ταψί.Αλείψτε τα με μπόλικο ελαιόλαδο και τυλίξτε τις ουρές τους με αλουμινόχαρτο. Ανακατέψτε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις ελιές και το μαϊντανό και βάλτε τα γύρω και πάνω από το ψάρι.Ρίξτε από πάνω το κρασί και ψήστε σε μέτριο φούρνο για 20 με 25 λεπτά, η μέχρι να γίνουν τα ψάρια. Σερβίρετε με το μείγμα της ντομάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου