Loading...

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΥΛΙΚΑ
6 πέστροφες 200-250 γραμ.η μια
100 γρ βούτυρο
100γρ αραβοσιτέλαιο
75 γραμ. αλεύρι
125 γρ αμύγδαλα φιλέ(κομμένα σε λεπτές φέτες)
50 γρ κρέμα γάλακτος
χυμό 1 λεμονιού
φέτες λεμονιού
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε και στεγνώνετε τις πέστροφες.Τις αλατοπιπερώνετε,τις λαδώνετε,τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε.Σε άλλο τηγάνι ροδίζετε τα αμύγδαλα μέσα στο βούτυρο,και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το χυμό του λεμονιού.Περιχύνετε με την σάλτσα τις πέστροφες.Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού τις οποίες τυλίγετε στον ψιλοκομμένο μαϊντανό..Καλή σας όρεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου