Loading...

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό χοιρινό κιλότο κομμένο σε μικρές λεπτές φέτες
2 κου.γλυκού πάπρικα
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
αλάτι πιπέρι
1 φλ.ελαιόλαδο
2 κουτ.σούπας αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα σκαλοπινια,προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,πάπρικα και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε μέτρια φωτιά.Βάζουμε τα σκαλοπινια και τα αφήνουμε να ροδίσουν για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Τα σβήνουμε με κρασί.Τα σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε ζεστά με γαρνιτούρα φασολάκια και καρότα σωτε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου