Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλα κρεμμύδια
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση και κατόπιν σε λεπτές φέτες.
Ζεσταίνουμε μπόλικο λάδι σε ένα βαθύ ,μεγάλο τηγάνι και,όταν ζεσταθεί,προσθέτουμε τα κρεμμύδια.Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με άλλα τηγανητά λαχανικά,όπως μελιτζάνες,κουνουπίδι,Κ.Τ.Λ....Επίσης μπορούν να συνοδεύσουν συκώτι μόσχου σχάρας η τηγανιτό,και φτερούγες κοτόπουλου!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου