Loading...

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ
200 γρ πατάτες
200 γρ καρότα
300 γρ κολοκύθια
150 γρ αρακάς βρασμένος
100 γρ τυρί τσένταρ τριμμένο
4 φρυγανιές τριμμένες
1 αυγό
2 κουταλιές σούπας γάλα
αλάτι πιπέρι
μοσχοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες,τα καρότα και τα κολοκύθια μαζί.Αφού μαλακώσουν,τα πολτοποιούμε μ' ένα πιρούνι και προσθέτουμε το τυρί,λίγο αλάτι,πιπέρι,μοσχοκάρυδο και τον αρακά.Τα πλάθουμε σε 16 κεφτεδακια.Κτυπάμε το αυγό με το γάλα και βουτάμε τα κεφτεδακια πρώτα στ' αυγό και μετά στην φρυγανιά.Τα βάζουμε σ' ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου,4-5 λεπτά από κάθε πλευρά,έως ότου ροδίσουν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου