Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΩΜΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟ (ΓΡΗΓΟΡΟ)

ΥΛΙΚΑ
1 μέτριο κρεμμύδι χονδροκομενο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 αυγό
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο καλαμπόκι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φλιτζάνι τσαγιού τυρί τσένταρ τριμμένο
1 1/4 φλιτζανιού τσαγιού αλεύρι ολικής αλέσεως
1 φλυτ.τσαγιού καλαμποκάλευρο
2 κουτ.γλυκού μπεικιν παουντερ
1/2 κουτ.γλυκού αλάτι
1/2 κουτ.γλυκού τριμμένο κύμινο
ταψί 25 εκατ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαραίνουμε το κρεμμύδι στο λάδι για λίγα λεπτά,για να μαλακώσει.
Ανακατεύουμε το αλεύρι,το μπεικιν και το αλάτι.Κτυπάμε το γάλα,το μέλι και το αυγό και τα προσθέτουμε στο αλεύρι.Τα ζυμώνουμε καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και όλα τα υπόλοιπα υλικά.Τα δουλεύουμε για να ανακατευτούν καλά και στρώνουμε την ζύμη σ' ένα λαδωμένο ταψί.το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 35-40 λεπτά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου