Loading...

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛ" ΟΛΙΟ

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σπαγγέτι Νο 6
2 κ. γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο
1/4φλ. ψιλοκομμένος βασιλικός
1/4 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. Λιωμένο βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράστε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι σας τόσο ώστε να κρατάνε ελάχιστα (al dente). Σουρώστε.
Στο μεταξύ σοτάρετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι με ελαιόλαδο, το σκόρδο, το βασιλικό, το κόκκινο πιπέρι για 10 με 15 λεπτά ώσπου το σκόρδο να χρυσίσει.
Στη μεγάλη κατσαρόλα ρίξτε μέσα βούτυρο ή μαργαρίνη και ανακατέψτε μέσα τα ζυμαρικά και το μείγμα σκόρδου και ελαιολάδου.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου