Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πράσινα λαζάνια
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ψιλοκομμένη ματζουράνα
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 1/2 φλιτζάνι φυτίνη
αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα λαζάνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
Τα κρυώνετε και στη συνέχεια τα σωτάρετε με 1/2 φλιτζάνι φυτίνη.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα την υπόλοιπη φυτίνη (1 φλιτζάνι) με τη ντομάτα, προσθέτετε το σκόρδο, την μαντζουράνα, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.
Τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια δοκιμάζετε τη γεύση της σάλτσας και όταν είναι έτοιμη, την σερβίρετε με τα ζεστά λαζάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου