Loading...

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Να βάλεις μέλι στο κρέας και γιατί; Την επόμενη φορά που θα μαρινάρεις κόκκινο κρέας, πρόσθεσε στο μείγμα 1-2 κουταλάκια μέλι.
Το μέλι επιβραδύνει την ανάπτυξη μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν πεπτικές διαταραχές ή τροφικές δηλητηριάσεις, περιορίζει τα επίπεδα των καρκινογόνων χημικών ουσιών που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο του κρέατος και το κάνει πιο νόστιμο. Διαπιστωμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου