Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μαϊντανός.Καθαρίζει το αίμα, ζωντανεύει τα μάτια, φροντίζει τα αγγεία- ρυθμίζει τον θυρεοειδή!

ΠΗΓΗ....
Μαϊντανός. Βόμβα καλής υγείας! Καθαρίζει το αίμα, ζωντανεύει τα μάτια, φροντίζει τα αγγεία- ρυθμίζει τον θυρεοειδή!
Το γνωρίζατε ότι αυτό το ταπεινό χορταράκι του Θεού, ο μαϊντανός που πολλές φορές χρησιμοποιούμε το όνομα του ως μομφή και χαρακτηρισμό απέναντι σε κάποιον που δεν εκτιμούμε,  συμβάλει στο μεταβολισμό του οξυγόνου και βοηθάει να διατηρηθεί η ομαλή δράση των επινεφριδίων και του θυρεοειδή; Είναι καλό διουρητικό, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος μέσα από τα τριχοειδή αγγεία ενώ καθαρίζει το αίμα. Είναι επίσης θησαυρός για την καλή υγεία των ματιών μας και των οπτικών νεύρων μας.
Αν θέλετε να θεραπεύσετε την αδύναμη όραση σας δεν έχετε παρά να κάνετε τον ακόλουθο χυμό που θα ζωντανέψει την όραση σας. Θα ανακατέψετε ωμό μαϊντανό μαζί με χυμό καρότου για τη θεραπεία αδύνατης όρασης, αδρανούς κόρης, εξέλκωσης του κερατοειδή, καταρράκτη, επιπεφυκίτιδας ή οφθαλμίας. Ο μαϊντανός επίσης, βοηθάει αποτελεσματικά να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα τριχοειδή αγγεία και οι μικρές αρτηρίες γεγονός που βοηθάει πολύ και σε περιπτώσεις διαβήτη.
Θεωρείτε επίσης θεραπευτικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της ουροποιογεννητικής οδού, της λευκωματουρίας, της νεφρίτιδας και των προβλημάτων των νεφρών.Θεωρείτε επίσης αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση της οσμής του σκόρδου.
'Αντενδείξεις.
Πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.
Το κείμενο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Ρωτήστε τον γιατρό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου