Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αχινομακαρονάδα του ψαρά

Picture
ΠΗΓΗ...

Υλικά

20 αχινούς
12 μύδια φρέσκα
1 γαρίδα μεγάλη
1 πίνα
2 στρείδια
4 γυαλιστερές
4 κυδώνια
1 καλαμαράκι ψιλοκομμένο
2 πλοκάμια χταπόδι
4 σκελίδες σκόρδο
1/3 του πακέτου μακαρόνια Νο3
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
50 γρ. ελαιόλαδο
Λίγο πράσινη πιπεριά


Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο την πιπέρια με αλατοπίπερο και ελαιόλαδο. Προσθέτουμε όλα τα θαλασσινά αλλά μόνο το 1/3 του αχινού.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια με 1/3 του αχινού.
Αφού βράσουν όσο πρέπει τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα θαλασσινά σε ένα τηγάνι για ένα λεπτό.
Αφαιρούμε τα όστρακα και την γαρίδα και βάζουμε τα μακαρόνια στο ένα όστρακο της πίνας. Γαρνίρουμε όπως στην φωτογραφία τα όστρακα προσθέτουμε από πάνω και το άλλο 1/3 του αχινού.


συνταγή : Αντώνης Γεδεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου