Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Σχετική εικόνα
ΥΛΙΚΑ

1 Ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
100-150 γρ ταραμοπολτο
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι δυόσμος
500 γρ ψωμί
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
λίγο αλεύρι για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε ελαφριά
προσθέτοντας τον άνηθο τον δυόσμο αλάτι και πιπέρι.
Μουσκεύουμε το ψωμί το στραγγίζουμε καλά
ρίχνουμε τον ταραμοπολτο το σοταρισμένο κρεμμυδάκι
με τα αρωματικά ζυμώνουμε καλά για να ενωθούν τα υλικά μας.
Πλάθουμε τους κεφτέδες αλευρώνουμε
και τηγανίζουμε σε άφθονο λάδι
και σε δυνατή φωτιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου