Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΣΤΕΙΚΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ 8 φιλετάκια στρουθοκαμήλου 120 γρ το ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ μπράντι 50 γρ άσπρο κρασί 50 γρ αλεύρι 200 γρ χυμό 1/2 λεμονιού μαϊντανό....ΕΚΤΕΛΕΣΗ.......Αλευρώνετε ελαφριά τα στεικς.Σοτάρετε το κρέας με ελαιόλαδο στο τηγάνι.Προσθέτετε το κρεμμύδι και ψήνετε μέχρι να μαραθεί.Προσθέτετε το μπράντι και το άσπρο κρασί.Προσθέστε τον χυμό του λεμονιού ανακατεύετε και σιγοβράζεται μέχρι να δέσει η σάλτσα.Αφαιρέστε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέστε τον μαϊντανό.Σερβίρεται με χόρτα βραστά και τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου