Loading...

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

ΨΑΡΙ ΣΑΒΟΡΟ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ψάρια μέτριου μεγέθους(μπαρπουνια για παράδειγμα)
5 κουταλιά ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
3 κλωναράκια δεντρολίβανο
2 φλιτζάνια ξίδι(το αραιώνουμε με μισό φλιτζάνι νερό)
1 1/2 κουτάλι γλυκού αλεύρι...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τα ψαράκια και τα τοποθετούμε σε πιατέλα βαθιά.
Σε ένα κατσαρολακι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σκόρδα,που έχουμε κόψει σε φετακια..
Προσθέτουμε το δεντρολίβανο.Διαλύουμε το αλεύρι σε ένα φλιτζάνι ξίδι και το προσθέτουμε,ανακατεύοντας,στην κατσαρόλα με το σκόρδο.
Προσθέτουμε και το υπόλοιπο ξίδι και το νερό,τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν.Όταν πήξει λίγο η σάλτσα,περιχύνουμε τα ψάρια με αυτήν.Καλή Επιτυχία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου